Reply To: Millores 2016

Inici Forums Consultes Altres Millores 2016 Reply To: Millores 2016

#280
DPCH DE FEMAREC
Participant

– Que a la pestanya d’Activitat diària del dossier ens avisi si no arribem o ens passem de les hores màximes diàries que s’han d’introduir.
– Que a la pestanya de FPCT / Valoració Contacte de Valoració puguis valorar a l’alumne com Negatiu i desprès valorar si és APTE o NO APTE del curs. Ara només t’ho deixa fer si la valoració és positiva.
– Que es pugui fer el tancament o baixa d’un quadern des de la mateixa Qualificació Global de l’FPCT si un alumne no ha assolit les hores totals de pràctiques, o amb un desplegable amb les diferents opcions o bé, amb un icona que et derivi a l’altra pestanya.
– Que no hagin d’indicar els minuts exactes dedicats a cadascuna de les activitats previstes en el pla d’activitats. En primer lloc, són activitats previstes que potser a vegades no es corresponen exactament amb el que acabaran fent un cop conegut a l’alumne. D’altra banda, resulta molt difícil indicar el nombre de minuts en que ha realitzat una activitat que es reparteix durant tot el dia en diferents moments. L’alumne, finalment sovint assigna els minuts de manera repartida amb l’únic objectiu de que sumin el número d’hores que han estat al centre de pràctiques, però sense fent-ho de manera real i acurada, o sigui, en molts casos s’ho inventen.
– Que existeixi sempre l’opció de modificar documents un cop gravats.
– Que els alumnes no hagin de fer en alguns cassos dues valoracions de les pràctiques, la del QBID i el qüestionari.