Reply To: Baixa d'un alumne

Inici Forums Consultes Conveni Baixa d'un alumne Reply To: Baixa d'un alumne

#266

I, un cop finalitzat el conveni anticipadament i donat de baixa el quadern, ens trobem que al tutor li apareixen les següents tasques pendents:
– Valorar el contacte d’avaluació (REF15) però no li és possible omplir-lo, ja que només ha fet 20 hores de les 160 que hauria hagut de fer (tampoc tindria gaire sentit fer la valoració havent fet només un 12,5% de les pràctiques).
– Idoneïtat del dossier (REF11). No li permet omplir els 3 ítems del qüestionari de valoració i tampoc tindria gaire sentit amb el nombre d’hores. A més a més, ja tenim un altre alumne en aquesta empresa, així que ja la valorarem a la finalització del seu període de pràctiques.
La meva pregunta és:
– Donat que aquestes tasques pendents no es poden realitzar, es poden fer desaparèixer d’alguna manera d’aquest apartat de tasques pendents, per tal que no li surtin sempre al tutor? Potser, en el cas d’haver fet tan poques hores, hagués estat millor tancar directament el quadern, sense finalitzar anticipadament el conveni? Llavors ja no li sortirien tasques pendents?