Baixa d'un alumne

Inici Forums Consultes Conveni Baixa d'un alumne

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #264

  Si tenim un alumne que és baixa per inserció abans del 25% (només ha fet 20 hores de les 160 previstes), entenc que cal donar de baixa el quadern, tal com s’indica a l’apartat de FAQ. Ara bé, voldria que em confirméssiu el següent:
  – A nivell del seguiment, donat que només ha fet 20 hores, entenc que només cal que tingui omplertes les activitats diàries fins aquell dia i ja està (no arriba encara al 30% per poder omplir l’informe periòdic ni cap document de valoració).
  – Abans cal finalitzar anticipadament el conveni? Si és així, com a causa hi posem “Finalització anticipada per iniciativa de l’alumne”? (Aquí no hi ha l’opció de posar “Causa justificada – per col·locació”, com sí que apareix al quadern).
  – Cal fer el DL2 al GIA o bé només s’ha de fer en el cas d’altes i no de baixes? Com que després ja es traspassa la informació de la baixa al GIA… Si s’ha de fer, el fem després de tancar el quadern de l’alumne al qbid, o bé abans, o és indiferent el moment?
  – Entenc que, com a la resta d’accions del GIA, al final del MP, juntament amb els DL2 i resta de documentació de l’acció a lliurar al SOC, hauríem de presentar la baixa signada per l’alumne.

  #265
  root
  Keymaster

  Es pot informar la baixa de quadern sense necessitat de finalitzar el conveni anticipadament. No obstant, si es vol deixar constancia es pot finalitzar el conveni anticipadament i d’aquest forma gestionar tot el seguiment del mateix com si el conveni hagués estat per 20 hores. Posteriorment donar de baixa el quadern al no haver arrivat a l’assoliment d’hores.
  Els quaderns de baixa es sincronitzen com a tal amb el GIA. Respecte al procediemnt de tancament a GIA cal que es posi en contacte amb el SOC a tal efecte.

  #266

  I, un cop finalitzat el conveni anticipadament i donat de baixa el quadern, ens trobem que al tutor li apareixen les següents tasques pendents:
  – Valorar el contacte d’avaluació (REF15) però no li és possible omplir-lo, ja que només ha fet 20 hores de les 160 que hauria hagut de fer (tampoc tindria gaire sentit fer la valoració havent fet només un 12,5% de les pràctiques).
  – Idoneïtat del dossier (REF11). No li permet omplir els 3 ítems del qüestionari de valoració i tampoc tindria gaire sentit amb el nombre d’hores. A més a més, ja tenim un altre alumne en aquesta empresa, així que ja la valorarem a la finalització del seu període de pràctiques.
  La meva pregunta és:
  – Donat que aquestes tasques pendents no es poden realitzar, es poden fer desaparèixer d’alguna manera d’aquest apartat de tasques pendents, per tal que no li surtin sempre al tutor? Potser, en el cas d’haver fet tan poques hores, hagués estat millor tancar directament el quadern, sense finalitzar anticipadament el conveni? Llavors ja no li sortirien tasques pendents?

  #267
  root
  Keymaster

  Un cop finalitzat anticipadament es pot procedir a gestioarn el REF15 i el REF11. En el sistema ja queda constacia que es tracta d’una valoració de les hores realitzades.

  No obstant, si es dona de baixa el quadern aquestes tasques no haurian de mostrar-se com a pendents. Per tal de comprovar-ho pot remetre al correu sau_soc@cambrabcn.org el cas concret a fi que sigui revisat en detall.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.