Impressió enquesta REF09

Inici Forums Consultes Impressió enquesta REF09

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #310

  D’acord amb el nostre procediment de qualitat, hem de passar l’enquesta a l’alumnat que fa qualsevol acció formativa (incloses les pràctiques) i fer-ne el buidatge per tal de conèixer la valoració que en fan i, d’aquesta manera, poder millorar els punts febles.
  Per tal de fer-ho, descarreguem el REF09 directament des de la icona de pdf de la part superior de la pantalla i demanem a l’alumnat que l’ompli en paper, a part d’omplir-lo també via telemàtica, a través del qbid. Ara bé, quan ho fèiem d’aquesta manera a la convocatòria anterior, aquest REF09 ens apareixia amb les dades genèriques de l’acció formativa (nom de l’especialitat i del curs, etc.). En canvi, ara aquestes dades genèriques ens surten en blanc i ho hem d’omplir nosaltres a mà. Hem demanat a l’a/e de SAU_Soc@cambrabcn.org si ens ho poden arreglar perquè surti com abans, però ens han contestat que ho han fet d’aquesta manera seguint les indicacions del SOC. No hi hauria manera que les dades genèriques tornessin a aparèixer de forma automàtica, com abans, i així ens estalviaríem d’escriure-les cada cop a mà, al mateix temps que podem complir amb el procediment que estableix el nostre sistema de qualitat?
  Si fa falta, us puc reenviar per c/e els missatges intercanviats amb l’a/e de SAU_Soc i adjuntar el REF09 tal com ens sortia abans i com ens surt ara.

  #311
  root
  Keymaster

  Recollim l’aportació per tal d’estudiar la millora.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.