hores conveni

Inici Forums Consultes Conveni hores conveni

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #272

  Bon dia,

  Voldria saber si al posar l’horari al conveni poden sortir hores de més de les que tenim atorgades. Jo tenia entés que sí (es va comentar en una jornada tècnica que es va fer al CIFO de l’Hospitalet), per si l’alumne ha de faltar algun dia. Es va deixar clar que les hores que ha de fer són les que tenim atorgades, en cap cas pot fer més. Però que es poden posar en el calendari més hores per si hi ha incidències.
  També vull saber si les hores de tutories al centre necessàriament han de sumar o no és imprescindible.
  Moltes gràcies

  #273

  Bon dia,

  respecte a la vostra consulta el total d’hores setmanals estan limitades segons el tipus de conveni que es seleccioni (Estàndard, Especial o Intensiu), però en conjunt és possible generar un conveni amb més hores estimades de les que en principi serien necessàries per completar les hores del FPCT de l’estudi del quadern de l’alumne.

  Tot i això, el sistema no permetrà validar més hores de les estipulades en el total d’hores del FPCT i per tant en molts casos serà necessari finalitzar el conveni anticipadament si al final no s’han produït les absències suficients.

  En resum, podeu generar un conveni amb un rang de dates i/o hores més elevat del que en un principi seria necessari per, tal i com us van indicar, poder tenir un marge d’actuació per poder fer front a imprevistos tals com absències dels alumnes dins d’un període determinat.

  Atentament,

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.