canvi tutor pla d'activitat

Inici Forums Consultes Conveni canvi tutor pla d'activitat

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #302

  Bon dia,
  quan vull imprimir els plans d’activitats dels convenis creat per signar-los, continua sortint el tutor incorrecte. He fet reasignació de dossier i seguit tots els passos que posa la guía. El DL1 al GIA és tancat amb les dades correctes. No se per què encara surt malament. Ja han passat més de 24h etc. Al QBID quan obro els convenis surt el tutor correcte però no al generar el pdf. Necessito solventar-ho per poder signar tota la documentació.
  Gràcies

  #304

  Bona tarda,

  al pdf del conveni el que apareix és el representat legal del centre docent. Apareix el que hi havia en el moment de creació del conveni. Si s’ha de canviar el representant legal del centre ha d’entrar amb aquest perfil i editar les seves dades amb la icona de la clau.

  Llavors haurà d’anul·lar el conveni i tonar-lo a crear, tot tenint en compte que la data d’inici no pot ser previa a 15 abans de la data de creació. Si el conveni amb dades errònies comença abans del 22 de juliol hauria de posar-se en contacte amb el soc per tal de veure quin procediment a seguir.

  Atentament,

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.