Canvi d'horari

Inicio Foros Consultas Convenio Canvi d'horari

 • Este debate tiene 1 respuesta, 2 mensajes y ha sido actualizado por última vez el hace 9 años por root.
Viendo 2 entradas - de la 1 a la 2 (de un total de 2)
 • Autor
  Entradas
 • #262

  Aquesta setmana hem començat un mòdul de pràctiques i una de les empreses ens ha demanat de canviar l’horari de l’alumne, de manera que passaria de fer 5 h/dia a fer-ne 7,5, per la qual cosa també canviaria la data final del període.
  Hi ha alguna manera de canviar l’horari dins el mateix conveni? O bé hauríem de finalitzar el conveni anticipadament i fer-ne un de nou, amb el nou horari i període? I, si hagués de ser en aquest últim cas, entenc que, abans de fer el canvi, caldria que el conveni s’autoritzés de nou pel tècnic de seguiment i signar-lo també per les 3 parts? Si fos el cas, es podria fer primer el conveni nou i després finalitzar anticipadament el primer conveni (amb la data del dia abans del conveni nou), per assegurar-nos de quedar coberts mentre es signa el nou conveni i que no hi hagi cap dia entre els dos convenis que quedi descobert? I a nivell de seguiment i valoració del MP, caldria tenir una part del seguiment al primer conveni i l’altra part, juntament amb la valoració (el REF15) al segon conveni? I això ja es bolcaria correctament al GIA, en acabar el període?
  Ja sé que faig moltes preguntes, però és per valorar si és factible fer aquest canvi d’horari o bé mantenim el mateix horari establert inicialment.

  #263
  root
  Superadministrador

  Caldria finalitzar el conveni anticipadament i procedir a la creació d’una pròrroga o nou conveni amb l’horari corresponent.
  La finaltzació s’haurà de dur a terme abans de la elaboració del segon conveni o prórroga donat que sino el sistema detectarà solapaments i no deixarà crear el conveni.
  Respecte del seguiment hi haurà una part de seguiment en el primer conveni i una part en el segon conveni. D’altre banda si s’opte per realitzar una pròrroga el seguiment resta en el mateix dossier en el que respecte al REF15. Tant en un cas com en l’altre la sicronització amb GIA no suposa cap problema i es realitzarà igualment.

Viendo 2 entradas - de la 1 a la 2 (de un total de 2)
 • Debes estar registrado para responder a este debate.